Buitenlands snoep

Ben jij opzoek naar speciaal snoep of organiseer je een themafeestje over een land? Bekijk dan ons overzicht buitenlands snoep! Iedereen zal verrast zijn van de specials die het snoep met zich meebrengt. Uiteraard kan je het buitenlands snoep ook als snoepcadeau geven voor de ultieme snoepervaring.

Oud-Hollands snoep

Mr Snoep biedt een breed assortiment van buitenlands snoep aan. We beginnen dichtbij, bij huis. Allereerst bieden we een heerlijk snoepassortiment aan met oud Holland snoepgoed. Iedereen kent ze wel. De overheerlijke kaneelkussentjes, soft nougat of de mis van Hollands snoep.

Engels snoep

Zoek je het wat verder? Dan komen we aan in Engeland. Zij weten als geen ander wat gezelligheid is met lekker Engels snoepgoed. We bieden momenteel Kitkats aan, maar er komt een groter assortiment aan. Mis jij een snoep soort? Laat het ons dan weten!

Amerikaans snoep

Aan de andere kant van de oceaan vinden we Amerika. Amerika is het land van het snoep. Je vindt bij ons het beste Amerikaanse snoep met een breed snoepassortiment wat zich steeds weer uitbreid. Zoals de ultieme Hershey’s of speciale mentos. Bekijk voor de chocolade uit Amerika de Amerikaanse chocolade pagina. 

Japans snoep

Maar ben jij opzoek naar de echte snoep specials? Neem dan een kijkje bij het Japanse snoep. De Pocky is een zoete snack voor de echte snoeper. Het is een koekje in de vorm van een stokje met een heerlijk zoet laagje als topping. Japans snoep is niet alleen erg lekker maar ook super schattig!

Zweeds snoep

Waar de meesten van ons waarschijnlijk denken aan Nederland, is het toch echt Zweden waar het meest wordt gesnoept. In Zweden is het dan ook zaterdag snoepdag. De kinderen mogen dan zelf naar de winkel, de markt of de snoepwinkel om zelf snoep te scheppen. De bekendste drop uit Zweden is toch wel de Bubs Raspberry / Liquorice Skulls.

Mr Snoep is de online snoepwinkel voor iedereen. Naast buitenlands snoep kan je ook hartige snacks of drinken vinden. MrSnoep denkt aan iedereen en heeft daarom een breed snoepassortiment met allergievrij snoep. Zo is er vegan, suikervrij, lactosevrij en halal snoep. Welk snoep is jouw favoriet?

× Hoe kan ik je helpen? Available from 09:00 to 21:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday